ТОП-5 КОМПОНЕНТІВ НА ЗИМУ ДЛЯ СУХОЇ ТА ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ, ЯКІ ДІЙСНО ПРАЦЮЮТЬ

Категорії

Холодний сезон складно уявити без використання поживних кремів. Головне в цій справі — обрати продукт, який наповнюватиме клітини вологою.

Ми підготували добірку дієвих компонентів на зиму для зволоження сухої та чутливої шкіри, які дійсно працюють. 

Олія шипшини - природне джерело вітаміну С. У косметиці шипшина виконує безліч функцій: тонізує, глибоко зволожує і живить шкіру; робить її пружною і еластичною, стимулюючи синтез колагену і оновлення клітин шкіри, розгладжує зморшки; захищає від негативних факторів навколишнього середовища.

Усі необхідні інгредієнти зібрав в себе Нічний крем для обличчя для сухої та нормальної шкіри. Він відновлює пошкоджений ліпідний бар`єр шкіри та знижує втрату вологи. Крім нього, у складі працюють екстракт центелли азіатської, який чудово заспокоює роздратовану шкіру та зволожує її, а також алое віра, пантенол, який відмінно підходить для чутливої або пошкодженої шкіри. Як бонус, цей крем відмінно розгладжує зморшки та перешкоджає появі нових ліній на обличчі. Лайфхак: використовуй його також як крем для шиї та зони декольте.

Сквалан слугує антиоксидантом. бореться з пошкодженнями шкіри і вільними радикалами, які можуть прискорити процес старіння. Регулярне використання може також збільшити вироблення колагену, в результаті чого шкіра стає більш пружною.

Сквалан запобігає появі зморшок, розтяжок, прискорює загоєння саден і подряпин, запобігає появі шрамів на місці опіків і пошкоджень шкіри.

Ксилітол - допомагає лікувати акне на вашій шкірі і прибирає подразнення, допомагає в усуненні бактеріальних інфекцій шкіри.

Мигдальна олія - містить вітамін D, вітамін Е і різні мінерали, які допомагають заспокоїти шкіру від подразнення, захистити від пошкодження ультрафіолетовим випромінюванням і відновити бар'єр вологи шкіри.

Екстракт зародків пшениці - це порошок, отриманий з насіння Triticum vulgaris (пшениця). У косметиці він володіє зволожуючим, регенерує дією і особливо використовується в продуктах для догляду за сухою, подразненою і засмаглою шкірою.

Коментарі
Оля
22.03.2023, 12:28
Дякую за пораду, ваш крем для сухої шкіри мені підійшов. За тиждень пройшла сухість шкіри.
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email
Рекомендовані товари
НІЧНИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ДЛЯ СУХОЇ ТА НОРМАЛЬНОЇ ШКІРИ
0,00   грн
630,00   грн
ДЕННИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ДЛЯ СУХОЇ ТА НОРМАЛЬНОЇ ШКІРИ
0,00   грн
630,00   грн
ПІНКА ДЛЯ ВМИВАННЯ 150 МЛ
Топ продажів
0,00   грн
480,00   грн
ЗВОЛОЖУВАЛЬНА СИРОВАТКА ІЗ ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ
0,00   грн
530,00   грн